خشککردن
در صورت وجود رطوبت روی سطح میوه، دمای اولیه را روی 145 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
بعد از یک ساعت، دما را به 135 تا 140 درجه فارنهایت کاهش دهید تا خشک شدن برشها به پایان برسد.
6 تا 12 ساعت فرصت دهید تا برشهای سیب خشک شود.
چند برش از خشککن برداشته و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سیبها وقتی خشک هستند قابل انعطاف هستند و وقتی بین انگشتانتان فشار داده میشوند هیچ رطوبتی از آن خارج نمیشود.
تست کردن
ازآنجاکه همه برشها به طور مساوی خشک نمیشوند، تست کردن میوه ضروری است.
برشهای خنک شده را بهآرامی در ظرف شیشهای یا پلاستیکی ضد هوا برای چند روز بستهبندی کنید تا رطوبت باقیمانده به طور مساوی توزیع شود.
اگر در داخل ظرف رطوبت یا میعان ایجاد شود، میوه بهاندازه کافی خشک نشده است.
دوباره آن را داخل دستگاه خشککن قرار دهید و خشک کنید.
پاستوریزاسیون و ذخیرهسازی
برای ازبینبردن تخمهای های که ممکن است روی میوهها وجود داشته باشد، باید میوههای بدون پوست یا میوههای بدون پوشش تمیز شوند.
میوهها را در فر با دمای 160 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه گرم یا در فریزر با دمای 0 درجه فارنهایت یا کمتر به مدت 48 ساعت قرار دهید.
میوههای خشک را در ظروف ضد هوا و در جای خشک و تاریک نگهداری کنید.
ماندگاری میوههای خشک در صورت نگهداری در فریزر یا یخچال افزایش مییابد.
میوههای خشک دهید ,میوههای ,فارنهایت ,درجه ,دمای ,رطوبت ,درجه فارنهایت ,میوههای بدون ,قرار دهید منبع
درباره این سایت